Häng med och få fantastiska erbjudanden.*
Prenumerera på Fiskelures nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, personliga rekommendationer.
Prenumerera!

*Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig i enlighet med vår dataskyddspolicy. Om du har fått en Rabattkod kan endast användas en gång, på en beställning värd minst 200 kr läs våran köpvillkor. Erbjudandet gäller endast en gång per kund.

Köpvillkor

fisherman

Läs våra köpvillkor:

 • Alla produkter köpta på fiskelures.se har 14 dagar öppet köp. Returnera produkten i oskadat skick och med respektive kvitto inuti förpackningen.
 • Beställningen görs via fiskelures.se, Välj din produkt som du vill köpa, uppge dina personuppgifter, och uppgifter om ditt bankkort, Hips-konto eller Payson konto.
 • Endast personer över 18 år kan placera order för inköp av fiskeriprodukter .
 • Vi erbjuder kampanjer, våra produkter erbjuds med upp till 10% rabatt under en begränsad tid. Efter denna tid, kommer produkten att återgå till sitt ursprungliga pris.
 • Minimum ordersumma just nu är 200 SEK.
 • Priset för varje produkt är i svenska kronor och inkluderar ej moms, momsen kommer till i slutet av köpprocessen.
 • Det finns tre betalningsprocesser, den första via PayPal. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att betala för din beställning, klicka på alternativet att betala med kreditkort. Det andra alternativet är genom PAYSON. I det här alternativet får du en faktura med 14 dagars kredittid. Du kan också dela upp betalningen av din artikel genom det konto som du har skapat i Payson.
 • Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se
 • Produkterna levereras genom Postnord eller DHL med olika priser, Vi skickar produkten samma dag mellan 06:00 och 15:30 från måndag till fredag, lördag och söndag båda företag är stängt, om du gör en beställning på fredag, det kommer att levereras på måndag.
 • Förseningar och problem med att skicka artikeln kommer att handhas av Postnord respektive DHL. fiskelures.se skickar försändelse-id till våra kunder så att du kan spåra ditt paket.
 • Vi erbjuder inte leverans av varor i vår butik. All kommunikation sker via e-post i första hand. Transporter, returer, etc. utförs av Postnord respektive DHL.
 • Alla personuppgifter såsom namn, adress, e-post, lösenord, nyhetsbrev kommer inte att delas med tredje part.
 • Kreditkortsuppgifter, betalkort, personnummer, fakturor, etc. hanteras på ett säkert sätt av Paypal och Payson.
 • Personuppgiftshantering
  Fiskelures.se kommer aldrig att fråga om ditt personnummer. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Paypal & Hips behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling, inklusive överföring till särskilt utvalda partners eller till stat utanför EU/EES-området. Personnummer används inte som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Paypal & Hips dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Paypal & Hips personuppgiftsbehandling.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Paypal på 020-109100 Mån-Fre mellan 08.00 – 20.00 eller Ringa Payson på 08-470 94 00 samt maila de Kontaktformulär Om det skulle uppstå en tvist mellan dig och Paypal eller Payson som vi inte lyckas lösa kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden Box 174, 101 23 Stockholm, tel.:+46 (0)8-508 860 00.

 • Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss

Jhost Handel
Jakobsgatan 83
72464 Västerås
Epost: kundservice@fiskelures.se
Jhost Handel innehar F-Skattesedel samt är momsregistrerat företag.